Europa Conference League

Μαρτίνες για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Είμαι πληγωμένος και απογοητευμένος, ήθελα να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»

Με ποστάρισμά του στα social media, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League.

Απόψε το βράδυ (20:00), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τα playoffs της Stoiximan Super League, σε έναν «τελικό» και για τις δύο ομάδες, αναφορικά με τη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί να έχουν περάσει μερικά 24ωρα, ωστόσο, στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει ευφορία και περηφάνεια για την ιστορική πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Conference League, μετά και τη δεύτερη νίκη επί της Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένας αποκλεισμός που «πόνεσε» τους Άγγλους, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να εκφράζει μέσω των social media τα συναισθήματά του για την εξέλιξη των ημιτελικών, με τον Αργεντινό κίπερ των «βίλαντζερς» να κάνει λόγω για απογοήτευση και για το γεγονός πως είχε όνειρο να σηκώσει το τρόπαιο του Conference League.


«Οι ελπίδες μας στην Ευρώπη χάθηκαν στον ημιτελικό, είμαι πληγωμένος και απογοητευμένος που ήμασταν τόσο κοντά στον τελικό, θα ήταν όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο γι' αυτόν τον σύλλογο, αλλά από την άλλη μπορούμε ακόμη να προκριθούμε στο Champions League μετά από 42 χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα επόμενα 2 παιχνίδια που απομένουν. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x